fbpx

Soms, soms loop je gewoon even vast

Niet dat álles fout gaat in je leven, maar op een bepaald gebied blijf je maar tegen jezelf aan lopen. Je trekt steeds dezelfde soort situaties aan, alleen in een andere vorm. En je snapt niet waarom. Je wilt graag dat het anders is, maar weet niet hoe.

Je verlangt naar antwoorden. Naar helderheid. Naar richting. Naar het gevoel van ‘ik hoef het niet alleen te doen’. Je wilt graag het gevoel van opluchting ervaren. Dat iemand je eventjes aan de hand neemt en je geruststelt. Even achterover leunen. 

Je komt er alleen zelf niet uit. En dat geeft niet. Sommige dingen zien we niet van onszelf en dan is het oké om hulp in te schakelen. Om erachter te komen welke les jij hieruit mag leren. Wat jouw volgende stap is in je persoonlijke ontwikkeling.

Waar wil jij méér van? 

5

Meer helderheid en richting over je volgende stap?

5

Minder hoofd, meer hart? En je intuïtie verder ontwikkelen?

5

Luisteren naar je lichaam en meer voldoening en ruimte ervaren?

5

Eindelijk doen wat JIJ wilt? En het niet meer alleen doen?

5

Meer ZIJN, minder doen? Loslaten wat niet (meer) van jou is?

5

Meer vertrouwen voelen, meer plezier hebben, oftewel lichter leven?

En jij… 

5

Verlangt naar richting, helderheid en een helpende hand omdat je momenteel vastloopt

5

Wilt werken aan jezelf en verlangt naar helderheid

5

Bent bereid 'het werk' te doen en verantwoordelijkheid te nemen

5

Verlangt naar verlichting en meer rust

5

Bent toe aan meer bewustzijn, vooral over jezelf en waarom je aantrekt wat je aantrekt

5

Hebt het gevoel dat je meer kunt dan je nu laat zien

En je bent razend nieuwsgierig om meer te weten en te ervaren over… 

Wet van Aantrekking

w

Helende visualisaties

Universele wetten

Reiki

Tarot en orakelkaarten

g

Alignment

Mijn zuivere hartsenergie

Inspired action

Hi, ik ben Marjon

En ik steek met mijn zuivere licht andere lichtjes aan. Dat doe ik door ‘gewoon’ te ZIJN en het vanuit daar te laten ontstaan. Meer niet. En meer heb jij ook niet nodig!

Alleen, wat is dat dan? En hoe kom je daar? Hoe kun je daar méér van voelen?

Eigenlijk weet je daar zelf het antwoord wel op. Je hart vertelt je namelijk al jaaaaaren wat je beter wel en beter niet kunt doen. Kwestie is alleen dat je daar naar gaat luisteren.

Wanneer jij gaat luisteren naar je inner voice dan zul je je bevrijd voelen. Opgelucht. En hoe meer je dat luisteren gaat trainen, hoe lichter het leven voor je zal worden.

Het is een reis die je aangaat met jezelf. Ben je er klaar voor?

Wat levert het je op? 

Thuis komen bij jezelf

Niks is zo fijn als thuis komen. Zeker als je lang van huis bent geweest. Dat geldt net zo voor jouzelf. Zéker als je het gevoel hebt dat je méér in je hebt dan je nu kunt laten zien. Het voelt als een opluchting. Verlichting.

Heling van je hart

De dingen die we mee hebben gemaakt, hebben ons gevormd tot wie we nu zijn. Vaak dragen we alleen nog energieën en gewoontes met ons mee waar we inmiddels afstand van kunnen doen. Daarna voel je je een stuk lichter!

z

Inner voice op speaker

Jouw hart wil gehoord worden. Ik begeleid je erin om er meer naar te luisteren. Die inner voice gaan we namelijk op speaker zetten. Hoppa, volume omhoog! Zodat jij kan doen waarvoor je geboren bent. Met alle overvloed van dien.

Mijn coaching is maatwerk, daarom ga ik graag met je in gesprek om te bekijken wat jij precies nodig hebt en of we een match zijn. Heb je interesse om met mij samen te werken? Vraag dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. 

 

Twijfel je of wij een match zijn?

Laat het me weten! Ik kom graag met je in contact. Je kunt me een mail sturen naar hallo@marjonvdwetering.nl of een DM sturen via Instagram.