fbpx

Soms, soms loop je gewoon even vast. Soms weet je even niet meer waar je naartoe moet. Wat de beste keuzes zijn, voor jou. Voor jou persoonlijk. En niet voor de anderen om je heen. 

Maar soms loop je ook gewoon al langere tijd rond met vragen waar je graag meer duidelijkheid over wilt hebben. Meer helderheid. Meer richting. Wat willen deze vragen jou vertellen? 

En soms, soms ben je ook gewoon nieuwsgierig. Nieuwsgierig naar wat het je kan brengen. Naar nieuwe ervaringen. Je kunt niet precies plaatsen waarom het je triggert, maar iets in jou zegt dat je het gewoon mag doen. En die stem, die stem mag meer podium krijgen in jouw hoofd. Een reading helpt je om weer een stap te zetten naar het verduidelijken van je innerlijke stem. Jouw intuïtie, jouw inner source.  

Anyway, wat je reden ook is: als je vóélt dat je een reading bij mij mag doen, dan zeg ik: doe het gewoon! Probeer het een keer uit. Gun jezelf meer helderheid, meer verbinding met jezelf. Het zal je verzachten. Je zult erdoor helen. 

Persoonlijke Video Boodschap

 

Voorafgaand aan de Persoonlijke Videoboodschap kun je één vraag aan mij doorgeven. Vervolgens doe ik een reading voor jou, die jij als videoboodschap ontvangt. Je hoeft overigens geen specifieke vraag te hebben voor een reading. Je kunt er ook blanco in gaan, als jij nieuwsgierig bent of voelt dat dit nu is wat je mag doen. Ik stem mij af op jouw energie en vertel wat jij op dat moment mag horen. Je mag er altijd op vertrouwen dat je hoort waar je op dat moment aan toe bent.

Afgestemde Coaching Call + Bonus

 

Bij de Afgestemde Coaching Call + Bonus gaan we samen aan de slag via een online videogesprek. Met name wanneer je verdieping zoekt op een bepaald onderwerp, zoals relaties, money mindset, volgende stap in je persoonlijke ontwikkeling. Ik stem mij af op jouw energieveld en geef je helderheid en richting voor de onderdelen waarop je vastloopt. De magie van zit in de energie-uitwisseling. Door mijn afstemming op jou en onze interactie komt er kraakhelder naar voren wat je te doen staat. Deze gesprekken zijn dus altijd bijzonder en uniek 🙂 En als BONUS trek ik een aantal kaarten voor je. 

Je vragen kunnen bijvoorbeeld zijn 

Een afgestemde Video Boodschap of Coaching Call zorgt voor verbinding, uitlijning met wat er vanbinnen bij jou speelt. Soms is het moeilijk om zelf contact te maken met bepaalde delen of onderwerpen in jezelf. Dat kan komen doordat het heel pijnlijk is om daar zelf naartoe te gaan. Een andere reden is omdat je een belemmerende overtuiging jou dwarsboomt. Of omdat je gewoonweg zelf niet kunt zien waarom bepaalde situaties zich steeds laten zien op jouw pad.

 

Dan is het dus heel prettig dat ik je aan de hand neem en je begeleidt naar meer helderheid en meer verbinding. Zodra er licht schijnt op situaties die aangekeken mogen worden, dan kun je helen. Het geven van aandacht eraan helpt al enorm. Daarna kun je er zelf mee aan de slag gaan en de actie ondernemen die nodig is om de les te leren en de omstandigheden op te klaren. 

Zij gingen je voor

{

“Ik moet nog vaak aan je reading denken. Ik ben heel blij met de boodschappen die ik heb gekregen en ik volg jouw raad op. Ik heb echt het gevoel dat ik hiermee verder kan en dat het een stap is in de goede richting.”

{

“I found it really interesting. I’ve heard some new, very intriguing new things. It was exceptional about how fitting it was also. Overall I think it was just interesting to me to show a bit more how I am “doing”. A lot that came up and what we talked about were things that I’ve heard before or started to realize. It was a good guidance to show and remind me to trust myself and my intuitions.”

Een Afgestemde Boodschap raakt…

In één woord: kippenvel

Alles klopt wat je zegt. Pfff, ik moet dit allemaal even op me in laten werken. Het is zo ‘spot on’. Dank je wel voor dit, Marjon!

Wow, je hebt me super verrast!

Je gaf me een echte persoonlijke boodschap!
Ik vond het ook prettig hoe je dit deed: enthousiast en spontaan.

Ik moest huilen...

Ik herken heel erg wat je eruit haalt! Heel bijzonder. Ik heb hem een paar keer bekeken en moest de eerste keer huilen toen ik het filmpje zag, zo herkenbaar was het. Super bedankt!

Een steuntje in de rug

Bedankt voor de mooie boodschap, dit is echt een steuntje in de rug, en die heb ik deze week echt nodig gehad. Superlief dat je daar de moeite voor hebt genomen.

Wat bijzonder dit...

Ik heb je boodschap rustig bekeken en met verbazing geluisterd; het was een en al herkenbaarheid. Nogmaals veel dank, het was heel bijzonder!

Zo treffend!

Bedankt voor jouw boodschap! Ongelofelijk treffend en fijn! Heel mooi!

Heel herkenbaar

Je stelde behoorlijk wat aan de kaak! Heel herkenbaar, dat zeker. Knap hoe je zo weet te verbinden met mijn energie. 

Het was bijzonder (zacht uitgedrukt)

Je boodschap gaf precies aan hoe ik me voelde en heb je advies opgevolgd en ben de natuur in gegaan, even lekker gaan wandelen. Dat deed me goed!

Die kwam wel binnen

Je boodschap kwam goed binnen. Heel hartelijk dank voor je reading. Het heeft zeker zaadje gepland!

Je energie is heel fijn

Ik heb zojuist een moment genomen om je boodschap te bekijken en wat is hij prachtig.
Je verwoordt het heel mooi, de kaarten spreken en je energie is echt heel erg fijn.
JIJ bedankt!

Het klopt precies

De reading sluit precies aan bij waar ik nu mee bezig ben.

Wauw, wauw en nog eens wauw!

Deze boodschap is zó raak.
Diep van binnen weet ik wat ik wil. Doen – zeg je. Ik heb een begin gemaakt door deze boodschap te delen op Instagram, door gewoon op de knop te drukken en te DOEN.

Wat een herkenbare kaartlezing!

Eerst was het van buiten naar binnen en nu ben ik bezig met omdraaien van binnen naar buiten. Mooi dat jij dat ook benoemt. Dus ik ben op de goede weg… en dat bevestigt jouw kaartlezing. 

Wat het je oplevert

Bevestiging

"Ik snap het nu"

Verlichting

Z

Opluchting

A

"Oja!" en "Ahaa!"

Herkenning

EN PAST BIJ JE ALS

N

Je op zoek bent naar herkenning en bevestiging

N

Je bereid bent verantwoordelijkheid te nemen voor de situatie waarin je nu zit

N

Je vastloopt en wil weten hoe je weer verder kunt

N

Je wilt weten wat de les achter een herhalende situatie is

N

Je verlangt naar een gevoel van opluchting, rust en verlichting

N

Je bereid bent zélf de stappen te ondernemen die nodig zijn

N

Je behoefte hebt aan meer helderheid en een duidelijke richting

N

Je weer vertrouwen wilt voelen in plaats van angst, twijfel en zorgen

N

Je meer wilt voelen en minder wilt denken

Twijfel je of een reading wel iets voor jou is? Weet je niet zeker of jouw vraag geschikt is voor een reading?
Of heb je andere vragen? Laat het me weten! 

Je kunt mij een mail sturen naar hallo@marjonvdwetering.nl of een DM sturen op Instagram. Ik help je graag verder 🙂