fbpx

Favorieten

Van deze boeken, podcasts shows, YouTube’ers, cursussen en card decks ben ik echt fan! Keer op keer voorzien ze mij van inspiratie en nieuwe kennis. Daarom wil ik ze graag met je delen!

Boeken

Bezield leven van Pamela Kribbe was echt thuis komen. Het eerste wat ik las ging over een burn out en was voor mij spot on. Ik heb het boek verslonden. Dus een echte aanrader als ook jij bezield wilt leven!

 

De Alchemist van Paulo Coelho kun je iedere maand opnieuw lezen en dan merk je weer nieuwe dingen op. Dit boek heeft zoveel lagen, dat je dus elke keer weer een nieuwe ontdekt. Iedere keer spreekt er weer een ander gedeelte van het boek tot je. Een klassieker en dus een must read voor iedereen die voelt dat hij of zij meer te doen heeft in dit leven!

 

Eet meer energie van Marjolein Dubbers en haar eerste boek Het energieke vrouwen voedingskompas heb ik ook verslonden. Marjolein laat op een verfrissende manier zien dat je nog energie voor tien kunt hebben als je eenmaal de 50 bent gepasseerd. Maar waarom niet gewoon lekker vroeg beginnen met al die goede eet- en drinkgewoontes? Ook voor jonge vrouwen dus die zich energieker willen voelen ūüôā

 

Vraag en het wordt gegeven van Esther en Jerry Hicks, of nouja eigenlijk Abraham natuurlijk. Een verhelderend en tegelijkertijd superpraktisch boek. Het eerste gedeelte vlieg je zo doorheen en was voor mij heel herkenbaar. In het tweede gedeelte staan opdrachten die je kunt volgen om bepaalde situaties te lijf te gaan.

 

Podcast Shows

Sophie Dittmar – So V’s Choice Podcast Show¬†Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met de podcast van Sophie heb ik alle afleveringen in hele korte tijd ge-binge-luisterd. Wat inspirerend is deze vrouw en zo weinig g√™ne om raar gevonden te worden. Haar contact met Rose is echt magisch!

 

Tess Fliers РInpluggen op je leven Tess is mijn allereerste soul & business coach. Wat heb ik veel doorbraken met haar meegemaakt! Wauw. En ze heeft ook nog eens een heel inspirerende podcast waar ze openhartig haar struggles en openbaringen met je deelt.

 

Lou Niestadt РThe Wild and Free Society Podcast Op geheel eigen wijze inspireert Lou iedere keer opnieuw met een rake boodschap met een bijpassend lied als jingle voor haar podcast show. Ze maakt het leven makkelijk voor je door veel gebeurtenissen en ervaringen in metaforen te gieten die figuurlijk én letterlijk tot de verbeelding spreken.

Influencers

Sanny Verhoeven van Sanny Zoekt Geluk was de allereerste (en allerlaatste) YouTuber waarvan ik al-le video’s heb gekeken. Wat een heerlijk sprankelende energie heeft zij. En zij is ook degene die mij (weer) in aanraking heeft gebracht met de Wet van de Aantrekking.

 

Nikole Goncalves van Healthnut Nutrition¬†is Canadese en haar stijl van eten en leven spreekt mij heel erg aan. Lekker luchtig, maar overal is wel bewust over nagedacht. Naast ge-wel-dige video’s en recepten deelt ze onder meer ook tips over de thema’s wellness en spiritualiteit.

 

Annic ten Duis¬†is succesvol ondernemer en boeit mij al vanaf het begin. Haar straight-forward aanpak van dingen zie je terug in haar business video’s. En haar vlogs zijn ook altijd erg leuk om naar te kijken. Haar smaak is niet altijd mijn smaak, maar ze brengt me altijd wel weer op idee√ęn. Superleuk!

 

Cursussen

Copperplate Kalligrafie РStudio Rosanne Rosanne herinnerde mij eraan hoe leuk netjes schrijven ook alweer is! Kalligraferen is voor mij de perfecte manier om én creatief bezig te zijn én tot rust te komen. Haar online cursus is erg toegankelijk voor iedere beginneling!

 

Alle cursussen van C.Academy – Charlotte van ‘t Wout¬†Charlotte van ‘t Wout vind ik erg inspirerend als ondernemer, maar ook als fervent cursusmaakster. Heel praktische en laagdrempelig geeft zij Instagram cursussen over productiviteit, prijzen bepalen en introvert/hsp zijn.

 

Meesterschap in Zelfvertrouwen РMarieke van Meijeren (De Bewustzijn School) Als ervaringsdeskundige heeft Marieke deze cursus ontworpen. Het stipt wat mij betreft alle facetten aan die nodig zijn om je zelfvertrouwen goed op te bouwen. Een zeer waardevolle cursus waar ik nog steeds elke dag iets aan heb!


Card decks

Het Orakel van de Lichtwerkers van Alana Fairchild was het allereerste card deck dat ik kocht. En nog steeds is het een van mijn favorieten! De prachtige schilderingen op de kaarten vervelen nooit; ik kan er dan ook eindeloos naar kijken.

 

 

Het Orakel van de Aartsengelen van Doreen Virtue is een heel toegankelijk deck als je net begint met kaarten. Iedere keer geven de kaarten weer een praktische tip of reminder voor hetgeen waar jij op dat moment mee bezig bent.

 

 

 

De Helende Kracht van Universele liefde van Toni Carmine Salerno¬†bestaat uit prachtige schilderijen die geheel intu√Įtief zijn geschilderd. Iedere keer als ik kaarten trek uit dit deck vertellen ze samen een verhaal met altijd een warme, bemoedigende boodschap.

 

 

Spirituele inspiratie

Maanmembership van Jennifer Marjane (Jennifer’s Healingpraktijk)

Online healingen van Marissa Klouwer

Holistik.nl

Rock Your World