fbpx

Marjon van de Wetering

online programma | 1-op-1 Coaching | Afgestemde Videoboodschappen
Meer lezen over het online programma

Hi, ik ben Marjon.

Ik wás ervaringsdeskundige in het zijn van een wandelend hoofd. Tot ik ontdekte dat het véél leuker is om je intuïtie bij je dagelijks leven te betrekken!

En om de volumeknop van jouw intuïtieve stem ook een slinger naar rechts te geven, geef ik 1-op-1 coaching en afgestemde readingen.

COACHING

Online Programma:
Van Binnenuit Verbinding

Een 7-weeks Online Programma dat jou (beter) leert verbinden van binnenuit. We snijden onderwerpen aan als mindset, angst, perfectionisme, intuïtie. Volledig gebaseerd op de Law of Attraction. Voor mensen die voelen dat ze door méér verbinding een lichter leven kunnen leiden! 

Persoonlijke Video Boodschap

Loop je al een tijdje rond met verschillende vragen? Heb je behoefte aan meer helderheid en richting? Of ben je benieuwd wat een Persoonlijke Boodschap jou te vertellen heeft? Kijk dan eens of een persoonlijke, afgestemde video iets voor jou is.

Persoonlijke Coaching

Vraag je je wel eens af of het leven niet wat lichter en luchtiger kan zijn voor jou? Loop je continu tegen dezelfde patronen aan? Wil je graag met de stroom mee bewegen in plaats van er tegenin? Lees dan zeker meer over mijn 1-op-1 Coaching. 

Marjon’s Verhalen

Wat nou als… ik het mezelf wat makkelijker maak?

Wat nou als… ik het mezelf wat makkelijker maak?

"No worries", zeggen ze hier veel. Twee woorden die je makkelijk overneemt als je hier bent. En dat is ook echt dat de mentaliteit van Australiërs typeert. Nou heb ik daar nog wel wat van te leren, want die worry-trein gaat bij mij altijd heel makkelijk naar het volgende perron en alle anderen die...

Lees meer
When life gives you lemons… – Dagboek v/e Zijnsondernemer #2

When life gives you lemons… – Dagboek v/e Zijnsondernemer #2

Sinds vorige week heb ik geen business coach meer. Het programma is afgelopen, helaas pindakaas. Véél te kort was het, want we hadden er zoveel meer uit kunnen halen als we langer met elkaar hadden samengewerkt. Maar goed, het is wat het is en er komen wel weer nieuwe mogelijkheden op m’n pad....

Lees meer

Zij gingen je voor

Leven op het ritme van de maan helpt mij bij bewustwording. 
Waarom voel ik me op bepaalde momenten zo moe of juist geïnspireerd? Het helpt me om te bepalen wat ik het beste kan doen tijdens de fase van nieuwe en volle maan. Het helpt me vooruit. Als ik me er niet bewust van ben, dan vecht ik met mezelf en vooral tegen mezelf. Het helpt mee in je groei als persoon. Vaak onderschatten mensen de impact van de maan.

Iris Barnhoorn

irisbarnhoorn.nl

Ik vroeg Marjon een kaartlegging te doen voor een voor mij heel kwetsbaar onderwerp. Wat ik daarvoor terugkreeg? Een werkelijk prachtig cadeau! Ze vertelt zo zachtaardig, maar zo waar over pijnlijke gebeurtenissen. Haar woorden leiden mij terug naar mijn eigen kracht. Dank je, dank je. Ik heb er tranen van in m’n ogen, omdat ik voel dat het de waarheid is.

Laura Groenendijk

lauraguides.com