fbpx

Je bent op zoek… 

Naar bevestiging. Naar meer waardering, meer voldoening. Naar meer helderheid. Naar meer tijd voor jezelf. Je vraagt je af: hoe doe ik dat? Hoe ervaar ik meer bevestiging? Hoe kom ik erachter wat ik écht wil? Hoe maak ik tijd voor mezelf? En wat is dan de balans? Wanneer is het goed genoeg? Wanneer ben IK goed genoeg? 

Maar waar je werkelijk naar verlangt is: meer verbinding. Met jezelf en de natuur. Want verbinding zorgt ervoor dat je in contact staat met je inner being. En als je in contact staat met je binnenste, dan zul je die bevestiging, waardering en helderheid werkelijk ervaren. Je ziel maakt zich namelijk geen zorgen…

Je ware zelf weet wat jij écht wil. Waar jij écht naar verlangt. Die voelt zich niet onzeker. Die doet gewoon. Die manifesteert als een malle. Die ligt ‘s avonds niet wakker. Die laat zich niet afleiden. Integendeel: ze is gefocust, krachtig, sterk. Gaat recht op haar doel af. En weet wat belangrijk voor haar is om zich goed te voelen. Haar vertrouwen is groter dan haar angst! 

Alleen, HOE kom je meer in verbinding met haar?

En, je saboteert jezelf… 

Die zelfsabotage, dat is een tegenstander waar we allemaal mee vechten. En dat zal ook niet verdwijnen. Het maakt ons mens. Maar je kunt haar temmen, die draak! Want eigenlijk is het draakje heel lief, je ego. Het is een goede adviseur. We zijn alleen gewend er meer naar te luisteren dan dat we eigenlijk willen. En je kunt jezelf dus trainen om méér naar je hart te luisteren en minder naar je ego. 

Maar, HOE zorg je ervoor dat je meer naar je hart luistert?

Ik kan je helpen, maar… 

De maan is namelijk een wonderschone natuurlijke timer. Als je het maanritme beter leert kennen en gaat ontdekken wat zij jou te leren heeft, welke wijsheden zij met jou te delen heeft, dan zul je gaan ervaren dat je meer meegaat met de stroom van je leven. In plaats van dat je er tegenin zwemt. Dat brengt meer rust. Meer acceptatie. Je laat meer los.

Ook je manifestaties nemen een vlucht. Want de cyclus van de maan is een aangename leidraad om je zegeningen in je leven te ontvangen. 

Alleen, je moet wel zélf verantwoordelijkheid nemen. Zélf meer tijd met jezelf doorbrengen. Het zelf gaan DOEN.

Maar ik kan je WÉL helpen.

Marjon’s Maanreadingen brengt je in verbinding met jezelf,
aan de hand van de wijsheid en het ritme van de
Magische Maan.

Intuïtie & ontwikkeling

Minder hoofd, meer hart. Als dat jouw credo is dan ben je met het maanritme zeker aan het juiste adres. De readingen helpen je intuïtie verder te ontwikkelen, omdat je meer op je gevoel durft te vertrouwen.

Helderheid & Bewustwording

Per maan werk je aan een bepaald thema, waardoor je je meer bewust wordt van jouw gewoontes en patronen. Je gaat opmerken waar je ‘last’ van hebt en waarvan juist niet. Dat zorgt voor heel veel helderheid. 

w

Bevestiging & Verbinding

Je gaat merken dat je bevestigt krijgt dat wat jij voelt, niet ‘raar’ is. Daarmee krijg je meer vertrouwen in jezelf en je eigen kunnen. Je legt verbinding met jezelf en natuurlijk ook met andere maanliefhebbers.

Hi, ik ben Marjon.

Vroeger was ik altijd bang in het donker. Ik kon het niet weerstaan om m’n gedachten te laten gaan over wat er allemaal mis kon gaan. De meest nare gedachten kwamen langs. 

Inmiddels is dat veranderd. Ik heb namelijk ontdekt dat ik niet bang hoef te zijn omdat ik zélf het licht ben. En als die oude gedachten weer even naar boven komen, dan visualiseer ik ‘gewoon’ dat m’n hartenergie nóg harder straalt dan dat het al deed. 

Toen ik mijn zuivere licht verder ontdekte, kwam ik erachter dat ik mij kan afstemmen op de maanenergie. Er ging een wereld voor me open en het membership Marjon’s Maanreadingen was geboren. 

Met dit maan membership kun jij ook jóuw licht ontdekken en verder ontwikkelen. Je zult gaan ontdekken dat ook jij niet meer bang hoeft te zijn voor het donker, op het moment dat jij je gaat focussen op het licht. Jóúw licht! 

Een persoonlijke boodschap raakt

In één woord: kippenvel

Alles klopt wat je zegt. Pfff, ik moet dit allemaal even op me in laten werken. Het is zo ‘spot on’. Dank je wel voor dit, Marjon!

Wow, je hebt me super verrast!

Je gaf me een echte persoonlijke boodschap!
Ik vond het ook prettig hoe je dit deed: enthousiast en spontaan.

Ik moest huilen...

Ik herken heel erg wat je eruit haalt! Heel bijzonder. Ik heb hem een paar keer bekeken en moest de eerste keer huilen toen ik het filmpje zag, zo herkenbaar was het. Super bedankt!

Een steuntje in de rug

Bedankt voor de mooie boodschap, dit is echt een steuntje in de rug, en die heb ik deze week echt nodig gehad. Superlief dat je daar de moeite voor hebt genomen.

Wat bijzonder dit...

Ik heb je boodschap rustig bekeken en met verbazing geluisterd; het was een en al herkenbaarheid. Nogmaals veel dank, het was heel bijzonder!

Zo treffend!

Bedankt voor jouw boodschap! Ongelofelijk treffend en fijn! Heel mooi!

Heel herkenbaar

Je stelde behoorlijk wat aan de kaak! Heel herkenbaar, dat zeker. Knap hoe je zo weet te verbinden met mijn energie. 

Het was bijzonder (zacht uitgedrukt)

Je boodschap gaf precies aan hoe ik me voelde en heb je advies opgevolgd en ben de natuur in gegaan, even lekker gaan wandelen. Dat deed me goed!

Die kwam wel binnen

Je boodschap kwam goed binnen. Heel hartelijk dank voor je reading. Het heeft zeker zaadje gepland!

Je energie is heel fijn

Ik heb zojuist een moment genomen om je boodschap te bekijken en wat is hij prachtig.
Je verwoordt het heel mooi, de kaarten spreken en je energie is echt heel erg fijn.
JIJ bedankt!

Het klopt precies

De reading sluit precies aan bij waar ik nu mee bezig ben.

Wauw, wauw en nog eens wauw!

Deze boodschap is zó raak.
Diep van binnen weet ik wat ik wil. Doen – zeg je. Ik heb een begin gemaakt door deze boodschap te delen op Instagram, door gewoon op de knop te drukken en te DOEN.

Wat een herkenbare kaartlezing!

Eerst was het van buiten naar binnen en nu ben ik bezig met omdraaien van binnen naar buiten. Mooi dat jij dat ook benoemt. Dus ik ben op de goede weg… en dat bevestigt jouw kaartlezing. 

Wat maanliefhebbers zeggen

Leven op het ritme van de maan helpt mij bij bewustwording. 
Waarom voel ik me op bepaalde momenten zo moe of juist geïnspireerd? Het helpt me om te bepalen wat ik het beste kan doen tijdens de fase van nieuwe en volle maan. Het helpt me vooruit. Als ik me er niet bewust van ben, dan vecht ik met mezelf en vooral tegen mezelf. Het helpt mee in je groei als persoon. Vaak onderschatten mensen de impact van de maan. Eenmaal ervan bewust kun je er niet meer omheen. 

Iris Barnhoorn

irisbarnhoorn.nl

Weten welke energie de maan brengt, geeft mij heel erg bevestiging. In het begin was dat wel anders. Ik liet ik mij leiden door de reading en ging ik daar trouw mee aan de slag. Maar naarmate ik er langer mee bezig ben, voel ik nu al van tevoren welke energie ‘er in de lucht hangt’. Door die bevestiging durf ik steeds meer te vertrouwen op m’n intuïtie. De maan vertelt mij waar ik mee aan de slag mag en belicht waar ik me op mag focussen. Dat geeft mij veel rust en helderheid.

Anouk Barendrecht

verlichtjelevenspad.nl

Stay wild,

Moon child

Maar ik hoop eigenlijk dat je je straks weer afmeldt…

Dat betekent namelijk dat JIJ meer bent gaan hándelen naar je échte hartsverlangens. En ik mijn werk goed heb gedaan 🙂

Mijn intentie met mijn maan membership is namelijk dat ik lieve, krachtige vrouwen zoals jij op weg help met het ontwikkelen van hun intuïtie. Het vergroten van je bewustzijn. Dat je meer gaat vertrouwen op jezelf. Véél meer! Dat je ontdekt dat je geen bevestiging van je omgeving nodig hebt, want je hebt ervaren dat je de waardering en antwoorden enkel en alleen in jezelf kunt vinden.

Hoe? Doordat je regelmatig naar binnen bent gekeerd. De verbinding met jezelf weer hebt gelegd. Want de maan nodigt je uit te verbinden. 

Door vaak tijd door te brengen met jezelf, met je binnenwereld, weet je na een tijdje namelijk hoe de stem klinkt van jouw hart. En wat je nodig hebt om die volumeknop omhoog te draaien zodra het geluidsniveau even is gezakt.

Mijn maan membership helpt je bij dit proces. Bij het omhoog draaien van die volumeknop.

Mijn maanreadingen en persoonlijke boodschappen geven je bevestiging. Helderheid. Ze geven je richting en leren je meer op jezelf te vertrouwen. Vergroten je bewustzijn. Het zijn reminders. Ze herinneren je aan wat je van binnen allang weet.

En dan uiteindelijk, dan heb je mijn membership niet meer nodig.

Je weet precies hoe je intuïtieve stem klinkt. Wat je kunt doen om je beter te voelen. En hoe weer in contact te komen met je binnenste. Dat is waar het allemaal om draait <3

Member worden? 

Druk op de knop en stuur een email naar hallo@marjonvdwetering.nl.

Ik zal je verdere instructies sturen.

Pssst! Als je tot hier bent gekomen, dan ben je écht wel geïnteresseerd in het werken met die magische maan. Ben je er nog niet aan toe om je aan te sluiten bij het membership, maar wil je wel zo nu en dan wat ‘Maan Praat’ van mij meekrijgen?
Meld je dan aan voor het Gratis Instagram account @marjons_maanreadingen

I would love to see you there <3