fbpx

Soms, soms loop je gewoon even vast. Soms weet je even niet meer waar je naartoe moet. Wat de beste keuzes zijn, voor jou. Voor jou persoonlijk. En niet voor de anderen om je heen.

Soms loop je ook gewoon al langere tijd rond met vragen waar je graag meer duidelijkheid over wilt hebben. Meer helderheid. Meer richting.

En soms, soms weet je het niet precies waarom, maar voel je gewoon dat iets je verder gaat helpen. Dat gevoel, die stem, daarvan mag de volumeknop omhoog!

Een afgestemde boodschap help ik je herinneren wat jouw intuïtie je vertelt en wat jouw volgende stap mag zijn.

Zij maakten al kennis met mijn magie

Wat het je oplevert

Helderheid

Begrip

Herkenning

Z

Geruststelling

A

Eyeopeners

Focus

EN PAST BIJ JE ALS

N

Je behoefte hebt aan bevestiging

N

Je vastloopt en niet weet wat je volgende stap is

N

Je wilt weten waarom iets (steeds weer) gebeurt

N

Je verlangt meer verbinding met je gevoel (omdat je eraan twijfelt)

N

Je behoefte hebt aan helderheid

N

Je wel een zetje in je rug kunt gebruiken

N

Je verlangt naar duidelijkheid

EEN PERSOONLIJKE BOODSCHAP RAAKT

In één woord: kippenvel

Alles klopt wat je zegt. Pfff, ik moet dit allemaal even op me in laten werken. Het is zo ‘spot on’. Dank je wel voor dit, Marjon!

Wow, je hebt me super verrast!

Je gaf me een echte persoonlijke boodschap!
Ik vond het ook prettig hoe je dit deed: enthousiast en spontaan.

Ik moest huilen...

Ik herken heel erg wat je eruit haalt! Heel bijzonder. Ik heb hem een paar keer bekeken en moest de eerste keer huilen toen ik het filmpje zag, zo herkenbaar was het. Super bedankt!

Een steuntje in de rug

Bedankt voor de mooie boodschap, dit is echt een steuntje in de rug, en die heb ik deze week echt nodig gehad. Superlief dat je daar de moeite voor hebt genomen.

Wat bijzonder dit...

Ik heb je boodschap rustig bekeken en met verbazing geluisterd; het was een en al herkenbaarheid. Nogmaals veel dank, het was heel bijzonder!

Zo treffend!

Bedankt voor jouw boodschap! Ongelofelijk treffend en fijn! Heel mooi!

Heel herkenbaar

Je stelde behoorlijk wat aan de kaak! Heel herkenbaar, dat zeker. Knap hoe je zo weet te verbinden met mijn energie. 

Het was bijzonder (zacht uitgedrukt)

Je boodschap gaf precies aan hoe ik me voelde en heb je advies opgevolgd en ben de natuur in gegaan, even lekker gaan wandelen. Dat deed me goed!

Die kwam wel binnen

Je boodschap kwam goed binnen. Heel hartelijk dank voor je reading. Het heeft zeker zaadje gepland!

Je energie is heel fijn

Ik heb zojuist een moment genomen om je boodschap te bekijken en wat is hij prachtig.
Je verwoordt het heel mooi, de kaarten spreken en je energie is echt heel erg fijn.
JIJ bedankt!

Het klopt precies

De reading sluit precies aan bij waar ik nu mee bezig ben.

Wauw, wauw en nog eens wauw!

Deze boodschap is zó raak.
Diep van binnen weet ik wat ik wil. Doen – zeg je. Ik heb een begin gemaakt door deze boodschap te delen op Instagram, door gewoon op de knop te drukken en te DOEN.

Wat een herkenbare kaartlezing!

Eerst was het van buiten naar binnen en nu ben ik bezig met omdraaien van binnen naar buiten. Mooi dat jij dat ook benoemt. Dus ik ben op de goede weg… en dat bevestigt jouw kaartlezing. 

Let op: prijzen gelden sowieso tot 1 september 2021. Daarna worden de prijzen waarschijnlijk verhoogd.

Hey, ik ben Marjon!

En op dit moment woon ik samen met mijn vriend Dik in onze campervan Ruby in Australië. Dus ik weet als geen ander hoe het voelt hoe spannend het is om je intuïtie te horen én te volgen.

Maar dat is niet van de één op andere dag verandert. Ik moest eerst vastlopen om uiteindelijk te weten hoe het voelt om weer vrij, opgelucht en los te zijn.

Met name vrij van mijn eigen gedachten, oordelen en afwijzing. En dat is een reis. Een reis naar binnen. Want ik ben ervan overtuigd dat persoonlijke ontwikkeling vraagt om terug naar de kern te gaan.

Anyway, ik sta te popelen om jou óók te begeleiden naar die reis naar binnen. Zodat ook jij dichterbij jouw kern komt. Bij het vertrouwen in jezelf. Zodat ook jij zult voelen hoe waardevol je bent zodat jij ook vrij, opgelucht en los kunt zijn!

 

Wat mijn klanten vertellen

“Ik ben echt dichterbij mezelf gekomen door de persoonlijke video boodschappen!”

“Zo bijzonder vond ik het om te merken dat de persoonlijke boodschappen iedere keer zo raak en kloppend waren. Soms wist ik zelf nog geen woorden te geven aan een bepaald gevoel. Jij deed dat dan voor me en dat gaf me een gevoel van begrip. Ik kon er veel mee! Ook met de tips en adviezen die je gaf. En daarnaast voelde ik me ook vertrouwd om na die tijd mijn gevoelens en emoties met je te delen.”

Anouk

“Ik merk een duidelijk kantelpunt in mijn bewustzijn”

“De persoon die je bent en de manier waarop je dingen zegt en de afgestemde boodschappen doet, vind ik heel fijn. Je maakt me bewust van dingen waar ik zelf nog of alweer onbewust van was. Daarnaast vind ik de persoonlijke contactmomenten achteraf echt een meerwaarde! Het helpt me om mijn eigen gedachten op een rijtje te krijgen. Sinds de allereerste afgestemde boodschap heb ik echt een duidelijk kantelpunt gemerkt in mijn bewustzijn en persoonlijke groei!”

Marije